LIGE PETICE

Klopp: Ova momčad, to je neka šala? Nešto kao kora od banane?

Foto: EPA

LIVERPOOL u nedjelju gostuje na Old Traffordu kod Manchester Uniteda u sklopu 9. kola Premiershipa. Momčad Jürgena Kloppa u taj susret ulazi kao vodeća u prvenstvu s 24 boda, a United je 12. sa samo devet bodova. 

Jürgen Klopp održao je konferenciju za medije uoči utakmice, a posebno je reagirao na činjenicu da su mnogi unaprijed otpisali Manchester United u tom susretu.

Posebno mu se nije svidjelo mišljenje stručnog komentatora Sky Sportsa Dannyja Millsa koji je u idealnu zbirnu jedanaestoricu dviju momčadi uvrstio samo igrače Liverpoola. 

"Sky je složio idealnu zbirnu momčad i svih je 11 igrača bilo iz Liverpoola. To je nešto poput šale, poput kore od banane? Svijet je trenutno pravi cirkus i mi se nalazimo u njegovom centru. Na mene to ne utječe i ja sam 100% uvjeren u snagu Manchester Uniteda", rekao je Klopp pa dodao: 

"Rekli su da smo mi savršeni suparnik. Ne mislim da danas postoji puno momčadi koje bi željele igrati protiv nas. Čini se da je Manchester United jedina momčad koja to želi. Oni imaju sjajnu momčad koja je u situaciji u kojoj ne želi biti i to žele promijeniti. Mi moramo osigurati da to ne uspiju", zaključio je Liverpoolov menadžer.

Pročitajte više