Klopp se oprostio od novinara koji prate Liverpool. Evo kako ih je nasmijao

Screenshot: YouTube

JÜRGEN KLOPP odradio je zadnju utakmicu kao trener Liverpoola, kluba u koji je stigao 2015. godine. U svom je mandatu klubu donio osam trofeja, među kojima 2020. prvi naslov u Premier ligi, odnosno prvi u engleskom prvenstvu od 1990. godine, te 2019. trofej namijenjen pobjedniku Lige prvaka. Liverpool je najjače europsko klupsko natjecanje te godine osvojio prvi put od 2005.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO SE KLOPP POZDRAVIO S NOVINARIMA

Njemački stručnjak osvojio je s Liverpoolom svako natjecanje u kojem ga je vodio, osim Europa lige, u kojoj je izgubio finale od Seville. Dvaput je izgubio i utakmice za naslov u Ligi prvaka, a u sezoni 2018./19. Liverpool je pod njegovim vodstvom osvojio 97 bodova u Premier ligi i bio drugi.

Oprostio se od novinara

To je bio treći najveći bodovni učinak u povijesti Premier lige i prvi koji momčadi nije bio dovoljan za naslov. Klopp je na posljednjoj presici, nakon što je s Liverpoolom bio treći, rekao kako sada ide na dulju pauzu i da više nikada neće trenirati engleski klub, a da bi ovo čak mogao biti i kraj njegove trenerske karijere.

Zadnju presicu na mjestu Liverpoolovog trenera iskoristio je kako bi se oprostio i od novinara. U ruke je uzeo mobitel, fotografirao ih i uz smijeh rekao: "Mislim da mi nećete nedostajati, ali ako se to dogodi, samo ću pogledati ovu fotografiju i taj osjećaj će nestati." Time je nasmijao okupljene novinare.

Pročitajte više