Kohorta: Kažu da naša trava nije dobra, prokleti bili do groba! HNS = Mafija

Foto: Hina

HRVATSKA reprezentacija katastrofalnim nizom rezultata ove godine nije izgubila samo bodove i ugrozila šansu da ode na Svjetsko prvenstvo, usput je izgubila i podršku još jednog dijela navijača.

Proteklog tjedna Armada je odbila organizirati podršku Hrvatskoj na Rujevici protiv Finske (1:1), a zbog prebacivanja iste utakmice iz Osijeka u Rijeku, pobunili su se i navijači iz Grada na Dravi, gdje je reprezentacija posljednjih godina uživala najveću podršku.

Podsjetimo, HNS je zbog loše vremenske prognoze utakmicu s Finskom prebacio na Rujevicu zbog straha od lošeg terena, nakon što je mjesec dana ranije Hrvatska dva dana igrala s Kosovom zbog blata na Maksimiru.

Odluka HNS-a nije dobro prihvaćena u Slavoniji, a Kohorta je Šukeru i njegovim suradnicima poslala jasnu poruku.

"Kažu da naša trava nije dobra, prokleti bili do groba! HNS = Mafija", tekst je novog grafita kojeg je Kohorta podijelila na svom Facebooku. 

Hrvatskoj na kraju nije pomogao ni teren Rujevice, jer je Finska izborila remi 1:1, smijenila Antu Čačića i gurnula Hrvatsku u borbu za drugo mjesto s Ukrajinom. Odlučujući dvoboj igra se u ponedjeljak u Kijevu od 20:45.
 

Pročitajte više