Koreografija i špalir za Kroosa. Ovako je počela zadnja utakmica legende na Bernabeuu

Foto: EPA

REAL MADRID i Betis na stadionu Santiago Bernabeu odigrali su 0:0 u utakmici posljednjeg, 38. kola La Lige. Real je otprije osigurao naslov prvaka Španjolske, stoga ova utakmica za njega nije imala rezultatski značaj. Međutim bila je važna zbog toga što je bila posljednja u kojoj Toni Kroos (34) igrao pred madridskom publikom.

Podsjetimo, fantastični veznjak najavio je da će nakon ove sezone napustiti Real, potom nastupiti za Njemačku na Europskom prvenstvu u vlastitoj zemlji, a zatim završiti bogatu karijeru. Navijači Reala povodom toga priredili su mu spektakularnu koreografiju, koju možete vidjeti na fotografiji i na kojoj stoji "hvala, legendo". Također, suigrači su ga na terenu dočekali u špaliru i uz pljesak, pritom noseći dresove s njegovim prezimenom.

Toni Kroos steps onto the Santiago Bernabeu for the last time
byu/boringboi_ insoccer

VIDEO: Arena Sport

Kroos je igrao do 86. minute, kada ga je trener Carlo Ancelotti zamijenio Danijem Ceballosom. Naravno, Ancelotti je to učinio kako bi Kroos dobio pljesak Realovih navijača, što možete vidjeti OVDJE.

Fenomenalni vezni igrač, ikona Bayerna, Njemačke i Reala osvojio je po tri njemačka prvenstva i kupa te jednu Ligu prvaka s Bayernom, svjetski naslov s Njemačkom, dok je u Realu uzeo po četiri La Lige i Lige prvaka. Posljednja utakmica za Real bit će mu finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund, koje se igra 1. lipnja na Wembleyju.

Pročitajte više