Kovačić blista: Sedmi najskuplji nogometaš svih vremena zbog preporođenog Hrvata napušta Real

Foto: Hina

JAMES RODRIGUEZ sljedeću sezonu neće dočekati u Madridu, uvjereni su španjolski mediji, a jedan od razloga je preporođeni Mateo Kovačić.
 
Kolumbijski veznjak, sedmi najskuplji nogometaš svih vremena kojeg je Real nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu platio 75 milijuna eura, nikada nije osvojio trenera Zinedinea Zidanea. Čak je nekoliko puta ulazio u otvoreni sukob s legendarnim Francuzom koji ga planira prodati već u siječnju.
 
"Zidane ga uopće ne primijeti. Oslanja se na Isca ili Kovačića koji daju sve od sebe na treninzima. Pa Kovačić na treninzima blista, Nacho također, a James?! On odradi jedan trening dobro pa na sljedeća dva bude grozan. I tako stalno", piše OK Diario.
 
Osim nezalaganja na treninzima, James se sve češće žali novinarima kako je u drugom planu kod Zidanea i kako želi igrati više u momčadi europskog prvaka.
 
Španjolci su uvjereni da će takvo ponašanje Kolumbijca žestoko koštati i kako za njega više nema mjesta u Realu, posebno nakon sve boljih igara njegovih konkurenata u veznom redu, a posebno Kovačića koji je zablistao dok je Luka Modrić bio izvan travnjaka. 
 

 
Spas 25-godišnjem Jamesu, kojeg se Real želi riješiti i zbog velike plaće, nudi Juventus. Talijanski prvak zainteresiran je za njega već mjesecima, a spreman ga je dovesti u siječnju iako ne bi imao pravo nastupa u odlučujućim utakmicama Lige prvaka. 
 

Pročitajte više