Kroos se fotografirao s 22 trofeja koja je osvojio s Realom. Onda je stigao Modrić

Screenshot: X

TONI KROOS odigrat će još samo jednu utakmicu za Real Madrid, potom i Europsko prvenstvo na kojem će nastupati za Njemačku, a onda zaključiti impresivnu karijeru. U njoj je igrao za Bayern, jednu sezonu proveo na posudbi u Bayeru, a onda 2014. preselio u Real u kojem je stekao status ikone kluba.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MODRIĆA I KROOSA

Iako je i s Bayernom osvojio sve što se moglo, Kroos je vrhunac karijere imao u Real Madridu u kojem je s Lukom Modrićem i Casemirom godinama tvorio legendarnu veznu liniju. U karijeri je osvojio više od 30 trofeja, od čega 22 s Realom. U finalu Lige prvaka 1. lipnja na Wembleyju imat će priliku tu brojku dodatno povećati. Suparnik Madridu bit će Borussia Dortmund.

Real je objavio fotografiju Kroosa ispred osvojenih trofeja na kojima je u društvu predsjednika kluba Florentina Pereza. Na društvenim mrežama pojavile su se i videozapisi snimljeni tijekom tog fotografiranja. Na travnjaku Santiago Bernabeua u jednom trenutku Kroosu se pridružio i Modrić. Zadržali su se u kraćem razgovoru i razišli nakon zagrljaja.

Pročitajte više