Kulenović: Povesti ekipu kao kapetan i zabiti gol... Nemam riječi

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

DINAMO i Rudeš odigrali su 3:3 na Maksimiru u posljednjem, 36. kolu SuperSport HNL-a. Modri klub ranije je osigurao naslov prvaka, pa ova utakmica nije imala rezultatski značaj. Fran Brodić, Takuro Kaneko i Sandro Kulenović bili su strijelci Dinama, dok su za Rudeš, koji ispada iz lige, pogodili Fran Topić, Vinko Petković i Jan Doležal. Trener Dinama Sergej Jakirović poslao je mješovitu momčad na teren, a kapetan je bio Kulenović, koji je nakon susreta dao izjavu za MAXSport televiziju.

"U par dojmova je nemoguće sažeti što se sve dogodilo ove sezone. Izvukli smo se na svoj način, nijedna ekipa to ne bi uspjela, imamo pobjednički mentalitet. Uzeli smo duplu krunu, na najbolji način završili sezonu i to je jedino bitno", izjavio je Kulenović, nakon čega su ga pitali kako se osjećao noseći kapetansku traku.

"Nemam riječi, sve što sam mogao sanjati. Nisam zapravo mogao sanjati da će se to dogoditi ove sezone. Povesti ekipu kao kapetan, zabiti gol... Nemam riječi", odgovorio je napadač, koji je ove sezone zabio 12 pogodaka. "Treba vjerovati u sebe. Onaj gore mi je namijenio put i ja ću ga slijediti. Treba biti ustrajan, nema boljeg primjera", dodao je.

Dinamo navija za Real u finalu Lige prvaka

Dinamo čeka borba za ulazak u Ligu prvaka. Ako Real Madrid 1. lipnja u finalu na Wembleyu pobijedi Borussiju Dortmund, Dinamo će kvalifikacije započeti na zadnjoj stepenici, u play-offu, te će tako imati minimalno osiguran nastup u Europa ligi.

"Osobno sam navijač Reala od malih nogu. Nadam se da će osvojiti Ligu prvaka i nama pomoći da izbjegnemo pretkola i tako ćemo imati dulji odmor, a on nam je potreban", rekao je Kulenović.

Pročitajte više