Adria Tour

Kyrgios napao kolegu koji nakon Zadra nije otišao u samoizolaciju: Zašto si sebičan?

Foto: Guliver Image/Getty Images

ALEXANDER ZVEREV, sedmi tenisač svijeta, prekršio je pravila samoizolacije nakon nastupa na Đokovićevim turnirima u Beogradu i Zadru.

Podsjetimo, na turnirima koje je usred pandemije koronavirusa organizirao najbolji tenisač svijeta zaražena su najmanje petorica tenisača, a Zverev je s njima bio u bliskom kontaktu. Nakon što je u Zadru bio negativan na testiranju na koronavirus, Zverev je poručio da ide dva tjedna u samoizolaciju. Međutim, tjedan dana kasnije snimljen je kako tulumari s društvom.

Zvereva je žestoko kritizirao Nick Kyrgios, kontroverzni australski tenisač.

"Puno kontroverznih stvari se događa po svijetu, ali ono što je meni upalo u oči je Sascha Zverev. Opet čovječe, opet... Kako možeš biti tako sebičan? Kako možeš biti tako sebičan? Kad imaš hrabrosti ispričati se je*enoj javnosti i reći da ideš u samoizolaciju, onda imaj dostojanstva i ostani u izolaciji. Bože moj... budi s djevojkom 14 dana. To me razljutilo, ovaj teniski svijet me jako ljuti."

Krygios je ranije napao i Đokovića.

"Moje molitve su uz sve igrače koji su se zarazili koronavirusom. Samo nemojte mene više prozivati za moje postupke koji su proglašeni neodgovornima ili glupima. Ovo nema nikakve konkurencije", napisao je Australac nakon što je Đoković objavio da ima koronavirus.

Pročitajte više