Lakersi i dalje žele Bogdanovića, njegov trener im kratko i jasno odgovorio

Foto: Profimedia

BOJAN BOGDANOVIĆ odigrao je vrlo dobru utakmicu u Los Angelesu protiv Lakersa i pokazao im da im treba biti žao što ga nisu doveli ovog ljeta kad ga je Utah odlučila trejdati. Postigao je 20 poena, šest skokova i pet asistencija, ali Lakersi su ipak pobijedili 128:121.

No Lakersima je to bila tek četvrta pobjeda u 14 utakmica sezone te se i dalje žele pojačati ozbiljnim šuterom te su još zainteresirani za hrvatskoga košarkaša, koji je nedavno potpisao novi dvogodišnji ugovor s Detroitom vrijedan 39 milijuna dolara.

Trener ga ne da

Iako mnogi vjeruju da to Pistonse neće spriječiti da ga tijekom sezone ili idućeg ljeta razmijene za mlađe igrače i buduće pickove drafta, čini se da su oni odlučni da ga zadrže kao najboljeg šutera, najiskusnijeg igrača i mentora svojoj mladoj i vrlo talentiranoj momčadi, što se može zaključiti i po reakciji trenera Dwanea Caseyja.

Tragom priče o Bogdanoviću kao potencijalnom novom igraču Lakersa, novinari u Los Angelesu pitali su Detroitova trenera što je hrvatski košarkaš donio Pistonsima od dolaska uoči početka sezone. Casey je, svjestan kamo vodi pitanje, kratko odgovorio: "Ne možete ga dobiti."

Bogdanović je startao na svih 17 Detroitovih utakmica, a u prosjeku postiže 20.5 poena, najviše u karijeri, uz impresivan šut od 50.2% iz igre, 41.1% za tricu i 87.1% iz slobodnih bacanja.

Pročitajte više