SUPERLIGA

Legenda Liverpoola: Naši navijači su iracionalni. Što misle da će se sad dogoditi?

Foto: Getty Images/Gulilver Image

JOHN BARNES, legendarni igrač Liverpoola koji je za taj klub nastupao deset godina u osamdesetima i devedesetima te skupio preko četiristo nastupa, komentirao je želje navijača da ode John W. Henry, vlasnik Liverpoola.

Urušavanje Superlige mnogi vide kao pobjedu navijačkog pokreta i većina želi da svi koji su bili uključeni u njeno osnivanje odu, ali Barnes razmišlja drugačije. "Ako su navijači Liverpoola nezadovoljni i žele da Henry napusti klub, kome bi ga prodali? Nekome tko ima još više novca? Što misle, na koji način je ta osoba stekla novac? Stekla ga je tako što je ulagala u stvari koje se njoj isplate i vrate, neka ne budu naivni", rekao je bivši krilni igrač.

Osim toga je dao prijedlog kako se stanje u nogometu može srediti. "Jedini način da iskontroliramo ono što se događa u nogometu je da uvedemo salary cap koji ćemo stalno nadzirati, preispitivati i dorađivati. Premiership mora biti uređen tako da svi počnu s iste točke i da svi mogu potrošiti istu količinu novca", zaključio je.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više