Legenda poznata po skandalima objavila selfie s Rakitićem: "Moj prijatelj i legenda"

Foto: Instagram

BIVŠI rumunjski reprezentativac i aktualni trener tamošnjeg Cluja Adrian Mutu posjetio je saudijsku prijestolnicu Rijad u kojoj je bio gost Al-Shababa. Tu priliku iskoristio je za druženje s nekadašnjim hrvatskim reprezentativcem i legendom Seville Ivanom Rakitićem.

Mutu je uz zajedničku fotografiju na Instagramu poručio: "Posjet Saudijskoj Arabiji, jučer u Al-Shababu. Bilo je zadovoljstvo ponovno vidjeti svog prijatelja, hrvatsku legendu Ivana Rakitića. Hvala sportskom direktoru Domenicu Tetiju na pozivu, predsjedniku kluba na toploj dobrodošlici i, naravno, treneru Victoru Pereiri što mi je dopustio da asistiram na treningu ekipe. Bilo je to jako lijepo iskustvo! Sretno u današnjoj utakmici i u budućnosti!"

Mutu je početkom 2000-ih bio jedan od najboljih ofenzivaca na svijetu. Nakon što je briljirao u Veroni i Parmi, Roman Abramovič, novi vlasnik Chelseaja, platio je ofenzivca tada ogromna 22 milijuna eura. I tamo je krenuo sjajno, ali ubrzo se otkrilo da je ovisan o kokainu, zbog čega je suspendiran na sedam mjeseci. Tako su krenuli njegovi problemi.

Padao je doping-kontrole zbog konzumiranja droge, iz reprezentacije je izbacivan zbog opijanja i izrugivanja izbornika, a u privatnom životu mu je bilo jednako burno. Ima četvero djece s tri žene. Igrao je Mutu još za Juventus i Fiorentinu, prošao tri lige Petice (igrao je za Ajaccio u Francuskoj), ali nikada nije potvrdio ono što je pokazivao u ranim dvadesetima, kada su ga proglašavali nasljednikom Gheorghea Hagija. 

Pročitajte više