Livaja ovog ljeta odlazi iz Hajduka? Evo koja dva kluba su spremila ponude za njega

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

TIJEKOM današnjeg dana pojavila se informacija da Marko Livaja (30) ima ponude iz Grčke zbog kojih bi mogao na ljeto napustiti Hajduk. Kako doznajemo, ta informacija je točna, a prema saznanjima Indexa radi se o ponudama PAOK-a, trenutnog prvaka Grčke, i velikana Panathinaikosa.

Livaja već neko vrijeme nije u najboljoj formi, najviše su za to krive ozljede s kojima mjesecima ima problema, što većih, što manjih, a u posljednje se vrijeme našao i u nemilosti navijača splitskog kluba. Točnije, dijela njih jer ga drugi dio aktivno brani u javnosti.

Sve je na Livaji

Dio navijača Hajduka zamjerio je Livaji što je nakon promašenog kaznenog udarca i kiksa protiv Lokomotive u ožujku otišao u Grčku i tamo se slikao kako uživa u izlasku, a dio ga proziva nakon najnovije "afere". Naime, Livaja je snimljen kako igra padel dok je zbog ozljede nedostupan za trenera Juru Ivankovića.

U jeku tih prozivki stigla je vijest o ponudama koje su predstavljene hrvatskom napadaču, a na njemu je sada hoće li ih prihvatiti i otići iz Splita ili ostaje u Splitu barem do zime.

Pročitajte više