LIGE PETICE

Liverpoolovi navijači prijetili pogrešnom golmanu misleći da je ozlijedio Salaha

Foto: EPA-EFE

NAKON čarobne večeri na Anfieldu, gdje su Liverpoolovi igrači izbacili Barcelonu i plasirali se u finale Lige prvaka, ekipi Jürgena Kloppa slijedi posljednje kolo Premiershipa u kojem će se odlučiti osvajač naslova prvaka Engleske.

Redsi kod kuće moraju pobijediti Wolverhampton i nadati se da će Brighton uzeti barem bod Manchester Cityju. U tom slučaju slavili bi prvi naslov engleskog prvaka od 1990. godine.

Još je pitanje hoće li Mohamed Salah biti spreman za taj susret. Egipćanin ni jučer nije igrao protiv Barcelone jer je utakmicu prije u Premiershipu kod Newcastlea pretrpio ozljedu glave nakon sudara s golmanom Martinom Dubravkom. A sudeći prema objavi rezervnog vratara Newcastlea Roba Elliota, neki navijači Liverpoola ne znaju tko je kriv za Salahovu ozljedu.

Eliot je na Instagramu objavio privatne poruke koje je primio prije jučerašnje utakmice protiv Barcelone. Neki su mislili da je on ozlijedio Salaha pa je čak dobio prijetnje smrću, dok mu je jedan navijač poručio da bi trebao pobjeći u Aziju. 

Rezervni golman se na prijetnje samo nasmijao i u šali napisao da mu je drago što je Liverpool pobijedio jer bi se u suprotnom morao ići skrivati u Aziju.

Pročitajte više