Lowen brani plus tri: Zagrebaši bez Balića na uzvrat u Njemačku?



DANAS je na rasporedu uzvratni susret osmine finala rukometne lige prvaka između Rhein-Neckar Löwena i hrvatskog prvaka CO Zagreba. U prvoj utakmici u zagrebačkoj Areni Nijemci su slavili 31:28.

Prisjetimo se, bez trojice važnih igrača, Zlatka Horvata, Ljube Vukića i Tončija Valčića, oslabljeni CO Zagreb nije uspio pred svojim navijačima ostvariti željeni rezultat uoči uzvrata u Njemačkoj. Gostujući sastav je cijelu utakmicu kontrolirao rezultat, a Zagreb je samo jednom uspio doći do izjednačenja.

Bio je to prvi poraz koji su rukometaši CO Zagreba pretrpjeli u Areni. Najefikasnjiji u momčadi CO Zagreba bili su Štrlek, Kopljar i Gal sa po 5 pogodaka. U Rhein-Neckar Löwenu je najubojiti bio Gensheimer sa 10 golova. Hrvatski reprezentativac Ivan Čupić postigao je dva pogotka za gostujuću momčad.

Najvažnija vijesti u redovima Zagrebaša jest mogućnosti da Ivano Balić neće igrati u večerašnjem uzvratu. Naime, na zadnjem treningu uoči puta u Njemačku Ivano je došao je šepajući i nije trenirao.

"Procjene liječnika nisu baš obećavajuće", rekao je trener CO Zagreba Ivica Obrvan, koji neće moći vrlo vjerojatno računati i na Valčić, koji se nije potpuno oporavio.

Pročitajte više