Maksimir danas izgleda ovako. Dinamo i Lokomotiva tamo igraju u utorak

Foto: GNK Dinamo

LOKOMOTIVA i Dinamo u utorak igraju odgođenu utakmicu 4. kola SuperSport HNL-a, koja se trebala igrati još 12. kolovoza. Utakmica se trebala igrati u 17 sati u Kranjčevićevoj, ali je danas odlučeno da će se igrati na Maksimiru u istom terminu.

Lokomotiva je zamjenu domaćinstva zatražila zbog jakog snijega koji je danas pao u Zagrebu i zbog kojega bi ionako loš teren u Kranjčevićevoj mogao biti još gori. Dinamo je na zamjenu pristao, pa će se tako ova utakmica igrati na Maksimiru, a susret 31. kola HNL-a 20. travnja između ova dva kluba igrat će se u Kranjčevićevoj. Zanimljivo je vidjeti kako danas, četiri dana prije igranja spomenute utakmice tamo, izgleda stadion Maksimir. Tribine i travnjak potpuno su prekriveni gustim snijegom, otkrivaju fotografije koje je Dinamo objavio na društvenim mrežama.

No, na Maksimiru postoji grijanje terena, koje će omogućiti nesmetano igranje utakmice, a Dinamo je poručio HNS-u i Lokomotivi da je spreman organizirati utakmicu u utorak na Maksimiru. Podsjetimo, susret između Dinama i Lokomotive inicijalno je odgođen zbog utakmice Dinama i AEK-a u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Pročitajte više