ZANIMLJIVOSTI

Maradona: Nevinost sam izgubio s 13 godina u podrumu. Dama je čitala novine

Foto: EPA

DIEGO MARADONA dao je intervju za TyC Sports u kojem je govorio o najboljem argentinskom sportašu svih vremena, ali i otkrio nekoliko nevjerojatnih detalja iz svoje prošlosti. 

Život slavnog Argentinca bio je prepun uzbuđenja, još od ranog djetinjstva, pa je dovoljno znati da je nevinost izgubio već s 13 godina.

"Nevinost sam izgubio s 13 godina, u podrumu, s jednom starijom damom. Bio sam 'gore', a ona je čitala novine", ispričao je Diego, dodavši da mu je doggy style omiljena poza u seksu.

Govorio je i o NLO-ima

Na pitanje koga bi volio da je imao priliku pozvati na večeru, odgovorio je: "Fidel Castra, (Hugo) Chaveza, Lula (bivši predsjednik Brazila), Nestora Kirchnera (bivši argentinski predsjednik), Alberta Fernandeza (bivši argentinski predsjednik), Cristina (Kirchner, bivši argentinski predsjednik)."

Na pitanje o golu koji je zabio rukom protiv Engleske, rekao je da je on "običan mladić koji je postigao gol protiv Engleza koji su ubijali argentinsku djecu u Falklandskom ratu".

Na pitanje vjeruje li NLO, Maradona je rekao: "Zašto izmišljate stvari? Jednom sam, nakon nekoliko pića previše, tri dana izbivao iz kuće. Vratio sam se kući i rekao da me odveo NLO."

Pročitajte više