Maradona o Leonardu: Je li on igrač, trener, agent ili naftaš? Ma, izdajnik!

JEDAN od najboljih nogometaša svih vremena Diego Maradona, aktualni trener Al Wasla iz Dubaija, još se jednom proslavio svojom izjavom. Ovaj je put na zub uzeo sportskog direktora PSG-a Leonarda.

Brazilac je prošlo ljeto otišao s trenerske funkcije u Interu i preuzeo dužnost sportskog direktora u novom bogatašu PSG-u čiji su vlasnici postali arapski milijarderi.

"Više ne znam što je Leonardo. Je li igrač, trener, agent ili naftaš", cinično se zapitao Maradona, zaboravivši valjda pritom da je i on trenutno na klupi kluba čiji su vlasnici arapski tajkuni obogaćeni zahvaljujući nafti.

"Nisam shvaćao Leonardov odlazak u Inter, a još manje shvaćam njegov odlazak u PSG. Dosad još nisam primijetio takvo ponašanje u nogometu. Takve se stvari ne rade. Prijeći iz Milana u Inter je kao prijeći iz Boce u River. To je izdaja! A izdajnici uvijek potpisuju ugovore s onima koji imaju više novca, poput ovih koji su kupili PSG", poentirao je Maradona.

Leonardo nije bio previše zabrinut zbog takvih izjava već je sasvim ležerno odgovorio Argentincu.

"U pravu je. Osobno, ni ja ne razumijem... Ali drago mi je da drugi ili treći najbolji nogometaš u povijesti, iza Pelea i Messija, govori o meni i PSG-u. To je divno", rekao je sarkastično Leonardo.

Pročitajte više