Marca: Modrić je prišao Ancelottiju i rekao mu: "Hvala ti, Carlo"

Foto: EPA

TONI KROOS u subotu je odigrao svoju posljednju utakmicu na Santiago Bernabeuu, a preostalo mu je još nastupiti u finalu Lige prvaka te na Europskom prvenstvu, nakon čega će prekinuti karijeru. Čelnici Reala već neko vrijeme bili su svjesni da će se to dogoditi, piše Marca, no Kroosu je svakako bio ponuđen novi ugovor, baš kao i ostalim veteranima.

Među njima je i Luka Modrić. Njegova budućnost u Realu dugo je bila neizvjesna te je postojala velika mogućnost da Real odluči nastaviti bez njega. Ipak, Marca piše kako se prilagodio situaciji u kojoj ne igra tako često kao prije, ostavio je loše trenutke iza sebe te se ponovo počeo osjećati važnim u Madridu, a sada je pred potpisom novog jednogodišnjeg ugovora.

Ključnu ulogu u svemu odigrao je Carlo Ancelotti, koji je htio da u momčadi ostane barem jedan od Modrića i Kroosa, ako već ne mogu obojica. Marca tvrdi da je poručio Perezu da je s njihovim talentom na terenu lakše provesti sve ideje te se tako zauzeo za svoje najiskusnije igrače. Španjolski list dodaje da je to prepoznao i sam Modrić, za kojeg kažu da je ovog tjedna prišao Ancelottiju i rekao mu: "Hvala ti, Carlo."

Pročitajte više