Marca: Real ne razmatra Mourinha kao opciju na mjestu trenera

Foto: EPA-EFE

JOSE MOURINHO dobio je otkaz ranije u tjednu na mjestu menadžera Manchester Uniteda što je odmah pokrenulo glasine gdje bi portugalski stručnjak mogao završiti nakon neuspješne tri sezone u Engleskoj.

Jedan od klubova koji se najviše spominjao je Real Madrid, ali Marca tvrdi kako od toga nema ništa. Navode kako u Realu ne razmišljaju o Mourinhu u nijednom scenariju.

"Nadležni u klubu ne vide Mourinha kao dugoročno ni kratkotrajno rješenje na mjestu trenera. Vjeruju kako Santiago Solari može dovesti momčad u dobru formu prije početka osmine finala Lige prvaka u veljači."

Mourinho je i dalje u dobrom odnosu s predsjednikom Florentinom Perezom, ali Španjolci tvrde da je glavni razlog tome pristojnost.

"Kada je otišao iz kluba 2013. ostavio je loše odnose s igračima, a njegova loša iskustva u Chelseaju i Manchester Unitedu ne mogu se izbrisati iz njegovog životopisa", navodi Marca.

Kapetan Reala, Sergio Ramos stao je u obranu trenutnog trenera Solarija, traživši poštovanje za argenitnskog stručnjaka zbog puno pitanja španjolskih novinara o mogućem dolasku Mourinha u Real.

Pročitajte više