Marcina iznimka za Kroosa. Umjesto ocjene za utakmicu, dobio je ocjenu za karijeru

Foto: EPA

REAL MADRID se oprostio od Tonija Kroosa, napravili su to i navijači kluba, a poseban oproštaj priredila mu je i Marca nizom tekstova, ali i iznimkom kod ocjenjivanja igrača u jučerašnjoj utakmici. Umjesto da ga se vrednuje za napravljeno u 86. minuta susreta protiv Betisa (0:0), u uredništvu Marce donijeli su drugačiju odluku.

I dok je, primjerice, Thibaut Courtois ocijenjen osmicom, Antonio Rüdiger ili Luka Modrić peticom, a Nacho šesticom, a svi oni uz pojašnjenje zašto su dobili te ocjene, kod Tonija Kroosa valoriziran je maksimalnom ocjenom 10. U pojašnjenu se navodi zašto ju je dobio.

Dobio je ocjenu za karijeru u Realovom dresu

"Ispraćen je uz počasti i ovacije. Teška utakmica za njega, iako je uvijek hladan. Dobrim dodavanjima otvarao je linije i teren. Bernabeu je priredio spektakularan oproštaj svojoj legendi. Uvijek će biti za 10, to je ocjena njegove karijere i nema veze s ovom utakmicom", poručili su iz Marce.

Kroos je u Real stigao 2014. godine. Odigrao je 464 utakmice za klub uz učinak od 28 golova i 98 asistencija. Osvojio je 22 titule s madridskim velikanom. Preostaje mu još samo jedna utakmica s Realom, finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund na Wembleyju. Igrat će se 1. lipnja.

Pročitajte više