Martin Palermo: Boca je dotakla samo dno



LEGENDARNI nogometaš Boca Juniorsa Martin Palermo (37) upozorio je javno  na tešku situaciju u kojoj se klub nalazi, te je pozvao svoje suigrače da se ujedine i ponovo učine navijače ponosnima.

"U sve ove godine koje sam proveo u klubu ovo je najgori period koji sam ikad vidio... Dotaknuli smo samo dno. To znači da imamo obvezu vratiti navijačima momčad kakvu su gledali na ljeto, a koja se promijenila do granica neprepoznatljivosti od prve ligaške utakmice s Godoy Cruzom", iskreno se pojadao Palermo nakon nedjeljnog poraza od Olimpa (2-0) u 6. kolu argentinske Clausure nakon kojeg je Boca pala na 18. mjesto prvenstvene ljestvice.

"Mora biti prioritet osigurati da Boca bude iznad direktora i igrača jer Boca postoji zahvaljujući navijačima. Moramo vratiti veliko jedinstvo među igračima, direktorima i trenerom. Najvažnije, moramo pronaći odgovore za navijače koji pate. Meni nitko ne treba posebno naglašavati što znači Bocin dres", dodao je igrač koji je boje Boca Juniorsa branio od 1997. do 2000. godine i onda opet od 2004. do danas.  Popularni „loco“ (luđak) najavio je već ranije da će na kraju sezone okončati karijeru koju je započeo 1992. u Estudiantesu.

Pročitajte više