Kek nakon kiksa prozvao napadače: "Ne mogu biti zadovoljan, moramo biti opasniji"

Foto: Vjeran Rogulja/PIXSELL

LJETO je tek završilo, a Rijeka već gubi bitku za naslov prvaka kojeg je lani senzacionalno osvojila prvi put u povijesti. Nakon 10 utakmica u novoj sezoni Rijeka ima tri boda zaostatka za Dinamom koji bi u nedjelju mogao pobjeći na šest bodova prednosti.

> NOVI KIKS PRVAKA Rijeka prosula bodove u Koprivnici

Riječani su prosuli bodove na tradicionalno teškom gostovanju u Koprivnici gdje je Slaven Belupo izborio remi 1:1, a mogao je uzeti i pobjedu.

Matjaž Kek je nakon utakmice ostao smiren: "Utakmica kao i puno drugih između Slavena i Rijeke. Mi smo konačno došli do prednosti, do gola, a Rijeka kakva jest, i kakve želje ima, nismo smjeli primiti novi gol iz prekida. Moramo smo riješiti utakmicu iz šansi u zadnjih deset minuta".

"Čestitam Slavenu, opet su pokazali njihovu agresiju. U drugom poluvremenu smo iskontrolirali neke situacije, uvijek je opasno kad otvoriš puno prostora, i nikako ne mogu biti zadovoljan rezultatom".

Osvrnuo se i na adute s klupe koji nisu donijeli razliku.

"Acosty i Pavičić su odmah nakon ulaska podigli ritam, a što se tiče učinka u napadu, slažem se, moramo biti opasniji i, kad se otvori prostor, realizirati šanse", dodao je Kek.
 

 

 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više