VIDEO Ovako izgleda McGregorov kamp za borbu. Alkohol, tulumi i žene

Foto: Screenshot

CONOR McGREGOR, najpopularniji borac u povijesti MMA-a, nije se borio već skoro tri godine. Točnije, 10. lipnja 2021. je odradio svoj zadnji meč u kojem je izgubio od Dustina Poiriera nakon što je ozlijedio nogu. No, sad ga čeka ogroman meč jer bi se 29. lipnja trebao boriti protiv Michaela Chandlera, a eventualna pobjeda u toj borbi bi ga ponovo lansirala u najuži krug kandidata za napad na pojas.

Očekuje se da su pripreme u punom jeku i da McGregor žestoko trenira, ali prema zadnjim objavama koje kolaju društvenim mrežama, čini se da irski borac nije ozbiljno shvatio ovaj izazov, što je razbjesnilo njegove fanove. Nedavno je Black Forge, amaterski klub u McGregorovom vlasništvu, osvojio trofej, a Notorious je iskoristio tu priliku da organizira veliki tulum.

Tako su ga kamere zabilježile kako žestoko partija i ljubi se sa svojom partnericom Dee Devlin, dok više izvora ističe kako se nije libio ni piti alkohol. Sve se ovo događa nakon što je McGregor za potrebe snimanja filma Road House u potpunosti prestao trenirati jedan period, a uskoro ćemo i saznati je li to ostavilo traga na njegovoj formi.

Pročitajte više