Messi ovo ne pamti, njegovi obožavatelji bijesni: "Kakva hrpa starih prdonja!"

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON što je Luka Modrić sinoć u Parizu dobio Zlatnu loptu France Footballa, nogometni fanovi širom svijeta na društvenim mrežama komentirali su dodjelu. Neki su se složili s izborom, neki nisu, no većinu je šokirala činjenica da je za mnoge najbolji nogometaš u povijesti Leo Messi završio tek na petom mjestu. Podsjetimo, iza Modrića smjestili su se Ronaldo, Griezmann, Mbappe i Messi.

Za argentinskog čarobnjaka to je najlošiji plasman još od 2006., kad je tek započinjao čudesnu karijeru, a Messijevi fanovi ne mogu se načuditi da je igrač koji je u 2018. osvojio tri naslova i nazabijao se golova tek na petom mjestu.

Jody Morris, pomoćnik Franka Lamparda u Derby Countyju, napisao je: "Messi je 5. najbolji igrač u svijetu. Kakva hrpa starih prdonja'', aludirajući na biračko tijelo France Footballa.

Znajući ishod glasanja, Messi se nije ni pojavio u Parizu, a njegovi obožavatelji na društvenim mrežama pokrenuli su pravu kampanju protiv odluke France Footballa.

Messi i Ronaldo imaju po pet Zlatnih lopti, a Argentinac je nagradu osvojio posljednji put 2015. Messi je Zlatnu loptu osvajao četiri puta u nizu od 2009.-2012.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Luku Modrića instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Luka Modrić

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više