Milan traži novog trenera. Ibrahimović je ostavio zagonetnu poruku na Instagramu

Foto: EPA

MILAN je tek završenu sezonu okončao na drugom mjestu ljestvice Serie A s 19 bodova manje od prvaka Intera. U novu će ući s novim trenerom nakon što je Stefano Pioli napustio klub nakon pet godina i pretprošle šampionske sezone u kojoj je Milanu donio 19. Scudetto nakon 11 godina čekanja.

Talijanski mediji za sada samo nagađaju o njegovom nasljedniku, ali navodno bismo ime novog trenera trebali saznati ubrzo. Trenutno se najviše spominje ime Portugalca Paula Fonsece, koji vodi francuski Lille. Svoje mišljenje o svemu ima i Zlatan Ibrahimović.

Još se ne zna tko preuzima klupu

Legenda kluba objavila je zagonetnu poruku na Instagramu koju talijanski mediji dovode u vezu s pronalaskom novog trenera. Ibrahimović obnaša funkciju savjetnika za sportska pitanja, a ona je usko povezana i s angažmanom trenera.

Na Instagramu je objavio fotografiju sebe i napisao tek 4-3-3. Talijanski mediji nagađaju da bi novi trener Milana trebao biti Paulo Fonseca, koji ima iskustvo rada u Italiji kao nekadašnji trener Rome. Pisalo se i da je Ibrahimovićev favorit Mark van Bommel.

Pročitajte više