HAJDUK

Miljenik Torcide potpisao novi ugovor s Hajdukom: "Ovo sanjam cijeli život"

Foto: hajduk.hr

NA POLJUDU se danas u 18 sati okuplja momčad Hajduka. Kreću pripreme za iduću sezonu, koju Hajduk otvara već 11. srpnja, kvalifikacijama za Europa ligu. 

Trener Siniša Oreščanin ne može računati na reprezentativce Caktaša, Ismajlija, Posavca i Bradarića, a ne dolaze ni igrači kojima su istekli ugovori; Tudor, Ivanovski i Formitschow. 

Jedino novo lice u Hajduku zasad je Nigerijac Stephen Chinedu, no prijelazni rok za "bijele" tek će se zahuktati. Prvi dio priprema Hajduk će odraditi u Sloveniji.

Novi ugovor s Hajdukom potpisao je Stanko Jurić, miljenik navijača, koji je prije godinu i pol godine bio na pragu da se ostavi nogometa.

Preko Dugopolja se ipak dovukao do Hajduka, prošao je selekciju Zorana Vulića i Željka Kopića te pod Oreščaninom postao nezamjenjiv prvotimac.

Debitirao je za Hajduk na vrućem terenu u Sofiji u kolovozu prošle godine. Na zimu je dobio ponudu iz Italije, ali odlučio je ostati i boriti se u Hajduku. Najbolju utakmicu odigrao je na Poljudu protiv Rijeke. 

Jurić je danas potpisao za Hajduk do 30. lipnja 2021. godine. 23-godišnji veznjak upisao je 30 službenih nastupa, postigao pet pogodaka i dodao dvije asistencije u dresu Hajduka. 

"Iznimna mi je čast i zadovoljstvo produžiti ugovor s voljenim klubom, vjerujem da je pred nama jedan uspješan rezultatski period i obećavam svima da ću ugraditi cijelog sebe ostvarimo zacrtane ciljeve. Cijeli život sanjao sam da ću jednog dana zaigrati u bijelom dresu, to mi se ostvarilo, a danas sam dobio potvrdu da zaslužujem biti ovdje", kazao je Jurić nakon potpisa novog ugovora. 

Pročitajte više