Mišković: Bit ću pristojan. Ne pitajte me glupa pitanja da ne moram glupo odgovarati

Foto: Marko Lukunic /PIXSELL

DINAMO je nakon 0:0 u Maksimiru u uzvratnoj utakmici finala SuperSport Kupa na Rujevici pobijedio Rijeku 3:1 i došao do 17. titule u ovom natjecanju. Momčad Sergeja Jakirovića slavila je krasnim golovima Petra Sučića u 28., Martina Baturine u 42. i Marka Bulata u 80. minuti. Počasni gol za Rijeku zabio je Toni Fruk u 91. minuti iz slobodnog udarca.

Gazda Rijeke Damir Mišković je dan prije uzvrata finala rekao da je Rijeka bolja momčad od Dinama.

"Dinamo je zaslužio duplu krunu. Da, ranije sam izjavio da smo mi bolji, pa neću valjda dan prije utakmice reći da smo lošiji. Idemo dalje, zadovoljan sam sezonom. Imamo dobru momčad i pokazali smo to drugim mjestom. Dinamo je bolji, pokazao je to u svim utakmicama. Naša najbolja ekipa su navijači, svih ovih godina. Tužan jesam, razočaran nisam, svi uključeni su dali sve od sebe", rekao je Mišković za RTL pa je dobio pitanje što će biti sa sastavom Rijeke i trenerom Sopićem iduće sezone.

"O treneru sad ne želim pričati, a igrači za novu sezonu. Bit ću sad pristojan. Nije vrijeme ni mjesto, nemojte me pitati glupa pitanja da ne moram glupo odgovarati", zaključio je Mišković.

Pročitajte više