Khedirin brat igrat će na SP-u, ali ne za Njemačku? "Jedva da znam ijednog njihovog igrača..."

Foto: Guliver Image/Getty Images

RANI KHEDIRA, mlađi brat mnogo poznatijeg Samija Khedire, mogao bi na Svjetskom prvenstvu igrati za reprezentaciju Tunisa.
 
Rani je rođen u Stuttgartu, igrao je za sve omladinske selekcije Njemačke, a sada bi mogao zaigrati za očevu domovinu. Naime, Tunis se nakon 12 godina vraća na najveću nogometnu smotru i traži nogometaše koji imaju pravo nastupa kako bi u Rusiji bili što jači.
 
"Istina je da su me pozvali iz Tunisa, ali još nisam odlučio o odgovoru", otkriva 23-godišnji nogometaš Augsburga.
 
Što je problem?
 
"Problem je prilično kompliciran... Ja ne govorim arapski, a ni francuski. Osim toga, jedva da znam ijednog igrača Tunisa. Prihvatit ću poziv samo ako procijenim da bi moje priključenje reprezentaciji bilo na obostranu korist, odnosno da ja mogu pomoći toj zemlji i da ona može pomoći meni."
 
 
Odluku o nastupu za Tunis donijet će na proljeće. Za A reprezentaciju Njemačke nikad nije dobio poziv pa u budućnosti može nastupati za Tunis. Ranije je igrao za Stuttgart i Leipzig.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz njemačku reprezentaciju, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: njemačka reprezentacija

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više