Modrić napustio trening sat vremena prije drugih, Inter spremio nemoralnu ponudu

Foto: EPA-EFE

LUKA MODRIĆ (33) pojavio se danas na treningu u Madridu, ali je s njega otišao sat vremena prije suigrača. 

Hrvatskog kapetana uslikali su kako ulazi u automobil i odlazi iz trening-kampa. U Madridu ga čekaju menadžer Vlado Lemić i Interov predstavnik Giuseppe Riso, koji bi potom trebali dogovoriti s Realom uvjete Modrićeva eventualnog prelaska u Italiju. Tu informaciju potvrdio je Gianluca Di Marzio, ugledni novinar Sky Sportsa. Sastanak Modrića i njegovih predstavnika s Florentinom Perezom trebao bi se održati u četvrtak.

Perez je rekao da Modrić ne može ići iz kluba ako netko ne aktivira njegovu klauzulu od 750 milijuna eura. No Modrić s Realovim predsjednikom navodno ima džentlmenski dogovor, kao i Ronaldo, prema kojemu može otići iz kluba ako dobije zanimljivu ponudu.

A ona Interova je i više nego zanimljiva. Modrić u Realu ima ugovor od oko sedam milijuna eura po sezoni, a odavno je poznato da mu milanski klub nudi čak deset milijuna eura po sezoni. No kako vole reći u televizijskim reklamama - to nije sve.

Kako piše španjolski list AS, osim četverogodišnjeg ugovora teškog 40 milijuna eura, Inter Modriću nudi i opciju dodatnog dvogodišnjeg ugovora u kineskom klubu Jiangsuu, čiji je vlasnik isti kao Interov, tvrtka Suning Holdings Group. U prijevodu, Inter jamči Modriću da će do 38. godine zaraditi još 60 milijuna eura.

AS tvrdi da bi i motivacija mogla odigrati ključnu ulogu u Modrićevoj odluci. S Realom je osvojio sve - naslov prvaka i četiri Lige prvaka - a klub će u novoj sezoni ući u novu fazu. Nema više Cristiana Ronalda, nema ni Zidanea, a u Interu bi imao priliku igrati sa svojim sunarodnjacima Šimom Vrsaljkom, Marcelom Brozovićem i Ivanom Perišićem.

Pročitajte više