Modrić oduševljen potezom navijača: Najbolja stvar koja se može dogoditi u nogometu

Foto: Screenshot (Twitter)

REAL MADRID i Borussia Dortmund u subotu od 21 sat igraju finale Lige prvaka na Wembleyju. Madridski klub je favorit, a uoči utakmice navijačima se obratio i Luka Modrić (38): "Pozdrav navijačima Reala. Hvala vam na podršci u ključnim trenucima u La Ligi i Ligi prvaka. Ostao nam je još samo London i učinit ćemo sve da svi budu sretni. Za one koji će doći i za one koji to ne mogu."

"Ovo sve izgleda lako, ali nije"

"Još jedno finale... Izgleda lako, ali nije. Ovo što ovaj klub i ova generacija rade je nevjerojatno. Jako smo sretni što smo ovdje", rekao je hrvatski kapetan. Potom je govorio o ovacijama koje dobiva i na gostujućim stadionima: "To je najbolja stvar ikad koja se može dogoditi u nogometu. Ljubav navijača je najbolja stvar ikad. To će ostati sa mnom zauvijek, doživotno."

"Najljepše je živjeti dan po dan. Onda kad se utakmica približi, počneš razmišljati o njoj. Sada smo jako opušteni i smireni, vjerujemo u sebe." Podsjetimo, Modrićeva budućnost u Realu dugo je bila neizvjesna te je postojala velika mogućnost da Real odluči nastaviti bez njega.

Modrić ide po novi ugovor

Ipak, Marca piše kako se prilagodio situaciji u kojoj ne igra tako često kao prije, ostavio je loše trenutke iza sebe te se ponovo počeo osjećati važnim u Madridu, a sada je pred potpisom novog jednogodišnjeg ugovora.

Pročitajte više