Insajder objavio očekivani detalj iz Modrićevog novog ugovora s Realom

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ (38) ima ugovor s Real Madridom do 30. lipnja 2024. godine. Mjesecima se piše hoće li legendarni veznjak potpisati novi ili otići nakon 12 godina. Fabrizio Romano, najpouzdaniji izvor s tržišta nogometaša, objavio je da Modrića čeka završni sastanak s vodstvom madridskog kluba, nakon čega će potpisati nastavak suradnje.

Romanov kolega Nicolo Schira također je naveo da Modrić ostaje u Realu te otkrio detalj iz ugovora. Kao što se i očekivalo, Modrićev novi ugovor vezat će ga uz klub na još jednu sezonu, koju će, dakle, odraditi kao 39-godišnjak. Očekuje se i da Modrić smanji plaću, što mu navodno neće biti problem jer mu je jedina želja ostati u Realu, premda ima bogate ponude iz Saudijske Arabije i MLS-a.

Modrić je odigrao 531 utakmicu za Real

Modrić je 2012. iz Tottenhama prešao u Real i s njim osvojio sve. Između ostalog, pet europskih, četiri španjolske titule i dva Kupa kralja te Zlatnu loptu. Odigrao je 531 utakmicu, postigao 39 i namjestio 86 golova. Obožavaju ga suigrači i navijači, a posljednjih godina je zbog poodmakle dobi produljivao ugovore samo za jednu sezonu.

Tijekom aktualne sezone je većinom rezerva, ali sa značajnim doprinosom, kako kao starter tako i ulascima s klupe, u Realovom pohodu do osvajanja La Lige te do finala Lige prvaka. Iako je bio u prvoj postavi na samo 22 utakmice, uspio je zabiti dva gola i asistirati za njih osam. 

Pročitajte više