Modrićeva desetka ide čudu iz Leverkusena. Insajder: Real mu je sve bliži

Foto: Profimedia

REAL ne miruje na tržištu. Nakon što je proteklih godina doveo niz sjajnih mladih igrača - Tchouamenija, Camavingu i Bellinghama, dok je za predstojeće ljeto dogovorio dolaske Mbappea i Endricka, sprema bombu za ljeto iduće godine.

To je Florian Wirtz (21), već neko vrijeme najatraktivniji igrač Bundeslige. Transfermarkt ofenzivnog veznjaka Bayer Leverkusena procjenjuje na 110 milijuna eura. Wirtz vodi Bayer u senzacionalnoj sezoni, u kojoj je osvojio njemački naslov te ga čekaju finala kupa i Europa lige. U te uspjehe Wirtz je ugradio 18 golova i 20 asistencija. 

Jose Felix Diaz, Marcin insajder u Realu, piše: "Real je sve bliži dovođenju Floriana Wirtza i ima dosta vremena da završi započeti posao. Pokušat će ga dovesti na isti način na koji je doveo Tchouamenija, Camavingu i Bellinghama."

Luka Modrić u Realu nosi broj 10. Najavljivao se njegov odlazak i da će mu taj broj uzeti Kylian Mbappe. No, jučerašnje vijesti iz Španjolske govore da je Modrić blizu ostanka još jednu sezonu, pa bi onda njegov prestižni broj u ljeto 2025. mogao naslijediti njemački fenomen, koji u Leverkusenu nosi upravo desetku. 

Pročitajte više