BARCELONA

Mundo Deportivo otkrio zbog čega Xavi obožava Olma: "Nenadmašan je"

Foto: EPA

XAVI se vratio u Barcelonu nakon šest godina. Nakon velike igračke karijere postao je trener i sada će voditi Barcelonu. Dolaskom u klub odmah je krenuo s provođenjem svojih ideja, a dio njih odnosi se na promjene u igračkom kadru.

Mundo Deportivo doznaje da su Xavijeve dvije glavne želje Dani Olmo i Ferran Torres. Xavi i njegov stručni stožer savršeno poznaju Olmove karakteristike i vide ga kao jednog od ključnih igrača Barcelone u budućnosti. Mundo Deportivo dodaje kako su i Xavi i Olmo iz istog mjesta (Terrasse), a Xavi Olma poštuje i na privatnoj razini. U tom smislu, Olmove reference su nenadmašne.

Isti izvor dodaje kako je Barcelona posljednjeg dana prijelaznog roka krenula po Leipzigovog Olma. Španjolci su Olma htjeli dovesti na jednogodišnju posudbu pod uvjetom obaveznog transfera u ljeto 2022. godine. Nijemci su to odbili, no Barcelonin interes nije splasnuo.

Španjolci pišu kako Xavi itekako cijeni i Ferrana Torresa iz Manchester Cityja. Xaviju se sviđa što je Torres sposoban zabijati, no problem je u tome što ima ugovor sa Cityjem do ljeta 2025. 

Pročitajte više