Na službenim stranicama Zimskih Olimpijskih igara Janica bivša Jugoslavenka

SLUŽBENE stranice predstojećih Zimskih Olimpijskih igara u Torinu, koje će započeti za 37 dana, najavljuju utrku na Sljemenu kao jednu od najvažnijih u Svjetskom kupu, a našu najbolju skijašicu opisali su kao "ex-jugoslavenku".

Službene stranice Zimskih Olimpijskih igara pišu kako Anja Paerson u pravom trenutku ulazi u odličnu formu, te da će njezini dueli s Janicom biti jednako zanimljivi i u Svjetskom kupu i na Olimpijskim igrama.

"Obje zvijezde su na istom nivou i svašta bi se moglo dogoditi. Skandinavka želi zlato po svaku cijenu - to je jedino koje joj nedostaje u bogatoj kolekciji. Bivša Jugoslavenka je prošle sezone ispustila Kristalni globus za samo tri boda i očekuje nas senzacionalan duel, to je sigurno." - stoji na službenim stranicama Torina 2006.

Službene stranice Zimskih Olimpijskih igara dalje pišu kako se Svjetski kup sve više zahuktava, te da favoriti i autsajderi pokušavaju zauzeti što bolje pozicije prije početka Zimskih Olimpijskih igara.

Među najvećim zvijezdama koje pretendiraju na medalje u slalomu, na službenim stranicama Torina 2006 ističu Marlies Schield te neizostavan par Kostelić-Paerson.

Na službenim stranicama Torina dalje stoji kako će noćni slalom "Snježna kraljica", koji se u četvrtak 5. siječnja održava na Sljemenu, biti vrlo važan za ukupni poredak u slalomu jer su gore navedene skijašice na prva tri mjesta u poretku slaloma. Poredak predvodi Janica Kostelić s 220 bodova, dvadeset manje ima Anja Paerson, a 160 Austrijanka Marlies Schild.

Nakon upozorenja sa Službenih stranica Torina maknuli da je Janica bivša Jugoslavenka.

 

Pročitajte više