Najemotivniji trenutak Kroosovog oproštaja: Bio sam jak, ali to me dotuklo

Foto: EPA

TONI KROOS odigrao je svoju posljednju ligašku utakmicu klupske karijere. Njemačka ikona Real Madrida ispraćena je ovacijama sa Santiago Bernabeua u emotivnoj večeri zadnjeg kola španjolskog prvenstva. Real je u toj utakmici odigrao 0:0 protiv Betisa. 

Sjajni veznjak prošao je kroz špalir koji su mu napravili suigrači pred početak utakmice, gledao je u tim trenucima koreografiju koju su mu za oproštaj pripremili navijači, odigrao 86. minuta, predao kapetansku traku Luki Modriću i zaputio se prema klupi.

Ostat će zapisano da je od 2014. godine do jučer odigrao 464 utakmice za Real, postigao u njima 28 i asistirao za 98 golova te da je s klubom osvojio 22 trofeja. Sve to nosio je Kroos u jučerašnjoj utakmici, koju je zaključio ispraćen ovacijama tribina i uz pljesak suigrača. Pred njim je još samo jedan susret za Real, finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund 1. lipnja.

Marca: Oproštaj prekrasan kao njegova karijera

Sam je nakon utakmice priznao da se dobro nosio s emocijama u tim trenucima, a onda otkrio i što ga je natjeralo u suze.

VIDEO: Arena Sport

"Bio sam prilično jak. Sve dok nisam vidio svoju djecu. To me dotuklo", priznao je inače "hladni" Nijemac nakon ispraćaja s terena za koji Marca piše da je bio najveći za nekog Realovog igrača. "Bio je prekrasan kao njegova karijera, uzbudljiv kao njegov nogomet i ogroman kakva je i njegova legenda", ističe se.

VIDEO: Arena Sport

Marca piše da se Kroos dobro nosio sa svime, a "onda je uslijedio trenutak koji je sve promijenio. Kroos je odlazio s terena, a pored njega su ga u suzama čekali supruga i djeca. Tada smo vidjeli Tonija kakvog dosad nismo vidjeli", navodi se opisujući zagrljaje i suze koji su uslijedili. 

VIDEO: Arena Sport

Pročitajte više