Najskuplji igrač u povijesti Arsenala začudio izjavom što jede prije svake utakmice

Foto: Profimedia

NAJSKUPLJI igrač u povijesti Arsenala Declan Rice u razgovoru za časopis Men's Health otkrio je kakvu hranu jede prije svake utakmice i tim je otkrićem prilično iznenadio fanove. Prošlog ljeta su Topnici doveli ovog 25-godišnjeg veznjaka iz West Hama za čak 120 milijuna eura, a Rice je pokazao da je igrač vrijedan takvog novca. 

Rice je priznao kako mu visokokalorične palačinke pomažu da pruži najbolje od sebe, a i dodao je kako je tu vrstu hrane otkrio tek po dolasku u Arsenal i da se najprije šokirao.

Šokirao se kad je stigao u Arsenal, a sad ne može bez njih

"Pojedem četiri palačinke prije utakmice, prelivene sirupom ili medom. Kunem se Bogom, to je najbolja stvar. Kad sam došao u klub, vidio sam igrače Arsenala kako ih jedu i pomislio sam: 'Što se ovdje događa?' Ali iskreno, to je promijenilo moju igru", rekao je Rice i objasnio da ni on nije svjestan kako mu palačinke pomažu:

"Ne razumijem znanost koja stoji iza toga. Što se nalazi u njima ili nešto slično, ali daje mi tako visok energetski poticaj. Mislim da je to razlog zašto mogu toliko trčati na terenu. Ako igramo u 17:30, mislim da ih pojedem i osam taj dan.''

Podsjetimo, Arsenal je do zadnjeg kola bio u utrci za naslovom prvaka, ali je City na kraju za dva boda više uzeo trofej. 

Pročitajte više