NAVIJAČI RIJEKE BIJESNI "Pošaljite Gavranovića na sjevernu tribinu..."

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

NAKON što je senzacionalni transfer Marija Gavranovića iz Rijeke u Dinamo potvrđen, demantiran pa prolongiran za zimu, navijači hrvatskog prvaka su izvan sebe.

Rijekini navijači zasuli su klupsku Facebook stranicu negativnim komentarima u kojima traže odgovor kluba oko, za njih, neprihvatljive situacije. Podsjetimo, sinoć je objavljeno da Mario Gavranović prelazi u Dinamo što je klub kasnije demantirao i samo potvrdio da Domagoj Pavičić prelazi s Maksimira na Rujevicu. Mario Gavranović bi u Dinamo trebao doći u siječnju.

No pitanje je kako će ljutiti navijači Rijeke prihvatiti tu opciju. Ako je za suditi po komentarima na društvenim mrežama - jako slabo.

"Pošaljite Gavranovića na sjever do prvog mjeseca kad odlazi u Dinamo", jedan je od komentara navijača.

"Dinamo bi bio prvak i bez njega, mogli su ga dovesti sljedeće godine besplatno, pranje novca... Još jednom se pokazalo da Mamić drži sve konce u našem nogometu, može što hoće. Tko pita Rijeku? Samo navijači vjeruju u poštenje kojeg nema pa nema", napisao je drugi.

"Nije mi jasna poanta ovog transfera? Dinamo ne igra Europu i čisto sumnjam da im je Gavranović potreban za naslov u HNL-u. Dok s druge strane, Rijeka već zaostaje za Dinamom, igra Europu, znači bitka na dva fronta, i prodaje najboljeg igrača. Sve mi se čini da je špina kod Rijeke presušila, pa brže-bolje prodaj, dok još nešto možeš dobiti. A nije dugo niti trajala ta lijepa priča. Svako je krojač svoje sudbine, a Rijeka je tražila instant uspjeh, to su dobili s par godina igranja Europe, osvajanjem naslova, ali čini mi se da će pad na margine nogometa biti još brži", kritični su Riječani.

Gavranović je u Rijeku stigao u veljači prošle godine iz Züricha za 600.000 eura.U 62 utakmice zabio je 30 i asistirao deset golova.

Pročitajte više