Nelson ironično o Cro Copu: Spremam se na groblju zbog njegove lijeve noge!

ROY NELSON svakim svojim intervjuom pokazuje koliko ima smisla za dobar humor. UFC-ov debeljko je proteklih dana opet u fokusu medija s obzirom na dvoboj protiv Mirka Filipovića koji ćemo naredni vikend pozorno pratiti iz Las Vegasa na UFC-u 137.

Već smo u proteklim intervjuima čuli kako ćemo kod Nelsona vidjeti dužu bradu i bujniju kosu, a u posljednjem razgovoru za MMAFighting, “Big Country” je izjavio kako je za Cro Copa trenirao na groblju.

Naravno, Nelson je ironizirao Mirkovu uzrečicu iz najboljih dana “desna noga bolnica, lijeva groblje”.

“Mnogo treniram na groblju posljednjih dana. Moram se spremiti za tu lijevu nogu tako da se moram prvo naviknuti na groblje”, izjavio je Nelson koji se previše ne opterećuje mogućim otkazom u UFC-u nakon dva uzastopna poraza. Big Country je u identičnoj situaciji kao i Cro Cop.

“Svaka borba je potencijalni otkaz. Vidio sam kako borci dobivaju nogu nakon jednog lošeg nastupa, a vidio sam kako neki preživljavaju tri ili četiri poraza u nizu. U ovom poslu nema nekog pravila ili razloga. Ovo je MMA. To je kao kada ulaziš u oktogon – sve je moguće!”, smatra Nelson.

Američki borac s mnogo samopouzdanja ulazi u ovaj dvoboj i uvjeren je kako će i on spremiti “Cro Copov skalp” u svoju vitrinu.

“Malo je klišeizirano reći da moraš pobijediti legendu, da bi bio legenda. No, kao borac, vjerujem da stvatko želi napraviti nešto tako. Svi žele reći da su se borili i pobijedili jednog od najboljih u ovom poslu”, zaključuje.

Pročitajte više