LIGE PETICE

Nemanja Matić samo jedno traži od navijača Uniteda u nadolazećoj sezoni

Foto: EPA-EFE

DVA tjedna prije početka engleskog Premiershipa veznjak Manchester Uniteda Nemanja Matić pričao je s novinarima o nadolazećoj sezoni i očekivanjima.

United je prošle sezone ponovno razočarao. Jose Mourinho je prije nove godine dobio otkaz, a zamijenio ga je Ole Gunnar Solskjaer, norveški stručnjak koji nije mogao imati bolji početak kada je zamijenio Mourinha, ali je sezonu zbog niza poraza završio na šestom mjestu.

"Prošla sezona je bila bolna. Kada dođem kući uvijek se pogledam u ogledalo i želim vidjeti što sam mogao bolje napraviti. Naravno da nisam bio sretan. Bilo je dobrih utakmica, bilo je i onih drugih. To je nogomet. Siguran sam da će sljedeća sezona biti bolja."

Od navijača jedino traži strpljivost, što nije lagano za klub koji je naviknut na velike uspjehe u eri Alexa Fergusona, ali nakon njegovog odlaska nisu došli blizu osvajanja Premiershipa ili Lige prvaka.

"Imamo mladih igrača poput Markusa Rashforda ili Anthonyja Martiala. Oni su pokazali kvalitetu na terenu, ali su još mladi da bi bili vođe ekipe", rekao je Matić.

United novu sezonu Premiershipa otvara na domaćem terenu protiv Chelseaja.

Pročitajte više