Nevjerojatno: Warriorsi pregaženi u 61. utakmici sezone, kao što su bili i Jordanovi rekordni Bullsi ´96

Foto: Guliver Image/Getty Images

ŠTO god da se dogodi u američkom sportu, pedantni tamošnji statističari izbacit će istog trenutka nekakav podatak koji je u korelaciji uz navedeni događaj.
 
> Iznenađenje sezone: Curryjevi Ratnici doživjeli debakl kod predzadnje momčadi lige
 
Najbolja momčad NBA lige i aktualni prvak Golden State Warriorsi izgubili su noćas od predzadnje momčadi lige Los Angeles Lakersa s nevjerojatnih 95:112. 
 

Warriorsima je ovo šesti poraz u ligi i trenutno su na omjeru 55-6. Dakle, imaju još ''pravo'' izgubiti svega tri utakmice u regularnom dijelu sezone  (od 21 koja ih čeka) da bi u povijest poslali sad već mitski rekord Jordanovih i Kukočevih Bullsa iz 1996. od 72 pobjede i svega deset poraza.
 
Odmah nakon senzacionalnog poraza Golden Statea, dobili smo nevjerojatnu informaciju da su i ti, Jordanovi rekordni Bullsi te 1996. baš kao i Warriorsi noćas, u 61. utakmici sezone doživjeli pravi debakl.
 
Te večeri u Madison Square Gardenu Chicago je izgubio s nestvarnih 32 koša razlike (104:72), što im je dakako bio najteži poraz sezone.
 
Ipak, Bullsi su se osvetili Ewingovim Knicksima u doigravanju kad su ih s uvjerljivih 4:1 svladali u polufinalu Istočne konferencije.
 
 

Strange But True: 1995-96 Chicago Bulls: Blown out in 61st game2015-16 Golden State Warriors: Blown out in 61st game.

Posted by SportsCenter on Sunday, March 6, 2016

Pročitajte više