HAJDUK

Nikola Kalinić: Bolje da Livaja igra mali balun nego doma PlayStation

NAJBOLJI igrač Supersport HNL-a Marko Livaja (28) u utorak navečer nastupio je na Torcida kupu u Splitu za momčad Torcida Varoš. Hajdukova zvijezda zabila je prva dva gola protiv Torcide Makarska, a onda i treći u 9:1 pobjedi svoje momčadi.

Nakon toga naišao je na osudu velikog djela javnosti, koja smatra kako Livaja, kao profesionalac, ne bi trebao uoči sezone riskirati ozljedu igrajući na malonogometnim turnirima. S tim se ne slaže njegov suigrač iz Hajduka Nikola Kalinić: "Ne igram ga ja puno, a što se Livaje tiče, bolje da igra mali balun nego PlayStation doma."

Nikola Kalinić: Nigdje nije bilo toliko upita za dresove kao ovdje

Kalinić se pojavio na otvaranju Hajdukovog fan shopa u Makarskoj: "Nigdje nije bilo toliko upita kao ovdje. Ni u Fiorentini, ni u Milanu, ni u Atleticu. Neka, to je znak da smo na dobrom putu. Drago mi je što je ovdje otvoren fan shop. Makarska je uvijek bila puna jako dobrih igrača, a da je samo dala Bokšića, bilo bi dovoljno. U mlađim kategorijama sam igrao s nekoliko igrača odavde, tu su braća Rašić, moji nekadašnji suigrači iz Hajduka i reprezentacije", rekao je Kalinić.

O šansama Hajduka u Europi je rekao: "Cilj nam je proći, a protiv svakoga će biti teško. Što se povratka na teren tiče, moglo bi to biti za dva tjedna, ali ništa ne mogu obećati. Trenutno sam u fazi da mogu voziti bicikl, ali još ne smijem trčati."

Pročitajte više