Nikoličius više nije sportski direktor Hajduka. Ovim riječima se oprostio od kluba

Foto: Robert Matić/Hajduk.hr

Mindaugas Nikoličius od danas prestaje obnašati dužnost sportskog direktora te napušta Hajduk nakon tri i pol godine koliko je proveo na ovoj funkciji, objavio je Hajduk na službenim stranicama kluba. Navodi se da je Nikoličius još 11. travnja podnio ostavku, međutim zbog interesa kluba, odnosno zbog potrebe okončanja ranije započetih procesa, odlučio je u dogovoru s Upravom ostati na raspolaganju Hajduku.

"Hajduk je dobio posebno mjesto u mom srcu"

Ovim riječima se oprostio od Hajduka: "S obzirom na to da nakon tri i pol godine prestajem obnašati funkciju sportskog direktora HNK Hajduk, ovim putem želim se zahvaliti Upravi kluba, svim zaposlenicima kluba, svim trenerima i igračima, a posebno Torcidi kao i cijeloj Hajdučkoj navijačkoj zajednici na podršci koju su mi pružali tijekom cijelog mog mandata.

Bila mi je velika čast biti dio ovog Kluba i što sam zajedno sa svojim suradnicima u sportskom segmentu uspio vratiti Hajduk tamo gdje i pripada, u vrh hrvatskog nogometa i ponovno među osvajače trofeja. Od srca želim Hajduku u budućnosti da postigne još veće i bolje sportske rezultate i uspjehe. Hajduk je dobio posebno mjesto u mom srcu i trajno ću ostati vezan za klub i vjeran navijač Hajduka gdje god bio. Hajduk živi vječno." 

 

Pročitajte više