Nizozemsko - kineski obračun u finalu Vip opena

U SUTRAŠNJEM finalu Vip opena igrat će Nizozemci Reinder Nummerdor i Richard Schuil te kineski par Linyin Xu i Penggen Wu. Zagreb su prve dvije godine osvajali Brazilici, prošle godine smo gledali estonsko-švicarsko finale pa je sigurno da nitko neće uspjeti ovaj turnir osvojiti dva puta.

Nummerdor i Schuil su bez većih problema svladali Brazilce Marcija i Fabija.  Brazilski par je bio umoran od dva meča iz repesaža te nije uspio pružiti veći otpor.

Drugi polufinalni meč je bio puno uzbudljiviji, američki kvalifikanti Fuerbringer i Jenningsa uspjeli spasti deset meč lopti protiv Xua i Wua no kineski par je ipak na kraju slavio. Unatoč porazu, Amerikancu mogu biti zadovoljni jer im je ovo najbolji rezultat u Svjetskoj seriji.

"Dvaput smo ove sezone igrali protiv Fuerbringera i Jenningsa te smo ih lako dobili. No, za ovaj meč su promijenili taktiku pa je bilo nešto teže. Sutra je naš treći finale, respektiramo Nizozemce ali se nadamo da ćemo mi slaviti", rekli su Kinezi.

Nagradna igra Vip Opena i Indexa

Vip Open vas nagrađuje svakoga dana! Dijelimo ukupno deset Vip ruksaka, a zadnji dan 26. svibnja najsretniji će dobiti Vipme komplet Sony Ericsson V640i.  Sve što trebate napraviti jest točno odgovoriti na nagradna pitanja.

Točne odgovore s osobnim podacima (ime, prezime i kontakt broj) u mailu naslovljenom s Vip open-nagradna igra pošaljite na . Dobitnike ćemo o nagradi, kao i njezinom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

Iz koje zemlje dolaze parovi koji su osvojili prva dva izdanja Vip opena?

a) SAD-a
b) Mađarske
c) Brazila

M.Pa.
Foto: Vlatka Hren

Pročitajte više