Nogometaš Uniteda želi otići jer mu je Solskjaer rekao da je prenizak

Foto: Epa

IZA Manchester Uniteda jedna je od najgorih sezona u posljednjih 30 godina. Crveni vragovi ove godine su srušili niz negativnih rekorda, a kulminacija užasa dogodila se u posljednja dva kola kad su ostali bez Lige prvaka.

United je najprije odigrao samo 1:1 protiv Huddersfielda, a onda je u posljednjem kolu na Old Traffordu izgubio od Cardiffa i tako se osramotio protiv dvije momčadi koje su već ispale iz lige.

Jedina dobra stvar za navijače Uniteda je bila ta što je mladi 17-godišnji Mason Greenwood zaigrao od prve minute protiv Cardiffa i bio najbolji igrač u toj utakmici. Uz njega u igru je u 74. minuti ušao još jedan mladi igrač Angel Gomes, ali ovaj tinejdžer bi sada ipak mogao napustiti Old Trafford.

Prema pisanju portugalskih medija, Solskjaer je Gomesu rekao kako nije dovoljno fizički jak i visok za Premiership, što je 18-godišnjaka iznerviralo.

Navodno je Gomes na to odgovorio kako ni Lionel Messi nije baš neke fizičke građe i da zbog manjka minutaže razmišlja o napuštanju Uniteda.

Navodno su oko na 161 centimetar visokog igrača već bacili PSG i niz španjolskih klubova.

Pročitajte više