Svjetsko prvenstvo u rukometu

Norveški nogometaš objavio prijetnje koje su mu zabunom slali hrvatski navijači

Foto: VGTV

MADS HANSEN ime je jednog od danskih sudaca koji su oštetili Hrvatsku u porazu od Njemačke 21:22 na Svjetskom rukometnom prvenstvu. Mads Hansen je i ime bivšeg norveškog nogometaša, a sada glazbenika i influencera.

Dio bijesnih hrvatskih navijača koji se odlučio vrijeđati suca na društvenim mrežama zamijenio je Hansena suca i Hansena nogometaša pa je prijeteće poruke slao Norvežaninu.

"Umri od raka", "Nadam se da ćeš uskoro u grob", "Bog će te kazniti, svinjo", "Krepaj", "Bolje ti je da se ne sretnemo", neke su od poruka (uglavnom nepismenih) koje je Hansen dobio na Instagramu i objavio u norveškim medijima

"Nisam im dopustio da pomisle kako sam ja sudac, ali sam im odgovarao da sam navijao za Njemačku, da su me Nijemci platili više i to ih je dodatno naljutilo", rekao je bivši norveški nogometaš.

"Ne morate puno istraživati moj Instagram profil kako biste shvatili da ja nisam rukometni sudac. Ipak, mislim da je pravi Hansen dobio puno više prijetećih poruka", dodao je Norvežanin koji se prije nekoliko godina zaista borio s rakom. 

Jučer je Hansen putem Instagram profila na kojem ga prati više od 350 tisuća ljudi čestitao Hrvatskoj na pobjedi protiv Francuske i plasmanu na kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre.

 

Podsjetimo, danski suci su priznali da su oštetili Hrvatsku i tako pomogli Nijemcima da se plasiraju u polufinale Svjetskog prvenstva.

Nakon utakmice hrvatski izbornik Lino Červar nazvao ih je lopovima i poručio da bi ih strpao u zatvor. Otkrio je i kako su njegovi igrači nakon susreta plakali u svlačionici. 

Neke od poruka koje je norveški Mads Hansen primio:

Pročitajte više