nogomet

Novi Ademijev dres skuplji od Modrićevog i Perišićevog

Foto: EPA (Grafika Index)

KAPETAN Dinama Arijan Ademi jučer je potpisao novi petogodišnji ugovor s voljenim klubom. Ademi je bio na korak od odlaska iz Dinama, ali na kraju je ipak odlučio ostati na Maksimiru gdje ga navijači i suigrači jako cijene.

Povodom novog potpisa ugovora Ademi je dizajnirao sebi dres koji je isti kao i oni koje nose njegovi suigrači, no na ovom dresu je dodan njegov lik na lijevom rukavu. Dres je dostupan u 199 primjeraka, a cijena mu je 800 kuna. Zanimljivo, skuplji je od dresa Luke Modrića iz Reala i Ivana Perišića iz Bayerna, daleko većih nogometnih zvijezda. 

Modrićev dres košta 98 dolara u službenom Realovom web shopu (trenutno je na akciji), a Perišićev 100 eura. Rakitićev originalni dres iz Barcelone košta oko tisuću kuna.

"Povodom produljenja ugovora s našim kapetanom Arijanom Ademijem dizajnirali smo limited edition dresove koji će se u ediciji od samo 199 primjeraka od sutra naći u prodaji. Posebne oznake, certifikat autentičnosti, ukrasna kutija, potpis kapetana i ostale detalje donosimo večeras na našim službenim kanalima, a sutra potražite u prodaji ekskluzivno u našem službenom webshopu", napisao je Dinamo na Facebooku.

Za usporedbu, dres Danija Olma iz Leipziga koji je nedavno napustio Dinamo košta 90 eura.

Dresovi Dinama i Hajduka su inače jeftiniji, Ademijev je skuplji jer je limited edition. 

Ako se odlučite kupiti Dinamov dres, primjerice od Brune Petkovića, izdvojit ćete oko 670 kuna, a za dres Mije Caktaša, kapetana Hajduka, morate dati oko 640 kuna. Varijanta dresa Dinama i Hajduka je nešto jeftinija bez broja i imena.
 

Pročitajte više