Novi kiks Uniteda, Crystal Palace protiv Mourinha srušio 48 godina star rekord

Foto: EPA

Manchester United ponovno je doživio težak udarac. Tek 0:0 protiv Crystal Palacea na domaćem travnjaku ostavilo ih je 14 bodova iza Manchester Cityja koji predvodi tablicu nakon samo 13 kola.

Ovo je ujedno i prvi put nakon 1970. godine da je Crystal Palace napustio Old Trafford bez primljenog pogotka. Manchester United trenutno zauzima 7., a od sutra potencijalno 8. mjesto na ljestvici Premiershipa. Nakon kratkotrajnog pozitivnog šoka kada su pobijedili Juventus u Ligi prvaka te upisali dvije pobjede u prvenstvu, iza Crvenih vragova opet su loši dani pa se ponovno spominje pitanje povjerenja portugalskom treneru.

United je, zanimljivo, jednako udaljen od Huddersfielda na posljednjem mjestu kao i od gradskih rivala na vrhu ljestvice.

 

 

U ostalim dvobojima Manchester City slavio je s 0:4 kod West Hama, dok je Liverpool svladao Watford 0:3 te se tako nastavila mrtva trka na vrhu ljestvice. Davljenik Fulham upisao je protiv Southamptona tek drugu pobjedu u sezoni (3:2), Everton je pobijedio Cardiff 1:0, a Brighton i Leicester su remizirali (1:1). 

Pročitajte više