HNL

Novi trener Hajduka: Čeka nas Istra, puno teža utakmica od Rijeke

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

HAJDUK je u zaostaloj utakmici drugog kola SuperSport HNL-a na Poljudu pobijedio Rijeku 2:0. Golove su zabili Stipe Biuk u 66. minuti i Nikola Kalinić u 76. Rijeka je kraj utakmice dočekala s igračem manje. Lunetta je dobio crveni karton u 84. minuti. Nakon utakmice se oglasio novi trener Hajduka Mislav Karoglan.

"Hvala igračima na pobjedi. Svjesni smo zadatka koji nas čeka ovaj tjedan. Stiže nam ovaj tjedan Istra, bit će to teža utakmica od Rijeke. Imam visoko mišljenje o njihovom treneru. Istra ima dobar nogomet. Žao mi je jedino što je tu kod nas težak teren za igru", rekao je Karoglan za MaxSport televiziju pa dodao:

"Imali smo malo lošije razdoblje u napadu u ovoj utakmici, ali sve drugo je bilo relativno dobro. Najbitnije je bilo da imamo dobar broj dodavanja te da imamo kontrolu reposjeda. Tako je puno lakše igrati. Ne želim pričati o sebi", zaključio je.

Rijeka u velikim problemima

Rijeci je ovo bio četvrti poraz zaredom. Hajduk još mora nadoknaditi utakmicu protiv Gorice, koja je također odgođena zbog europskih obaveza. Bio je ovo šesti poraz ove sezone za Rijeku, koja je na dnu ljestvice. Hajduk se popeo na drugo mjesto.

 

Pročitajte više