OD PROSJEKA DO MOMČADI GODINE Evo kako je Harry Kane evoluirao kroz FIFA-u

Foto: Guliver Image/Getty Images

HARRY Kane jedan je od najboljih napadača današnjice. 24-godišnja zvijezda Tottenhama od sezone 2014./2015. zabija preko 20 ligaških golova u sezoni, a danas je jedan od najbolje ocijenjenih igrača u FIFA-i 18. Koliko je Kane impresivan, govori i činjenica da je izglasan u vrh napada FIFA 18 momčadi godine između Cristiana Ronalda i Messija.
 
>>MODRIĆ ISPRED INIESTE Novo veliko priznanje za hrvatskog veznjaka
 
Kane se prvi put pojavio u FIFA-i 2012. kao 18-godišnjak na posudbi u Millwallu, a ocjena mu je bila tek nešto iznad 60. Iduće godine na posudbi je u Leicesteru, a potom nastupa za svoj matični Tottenham u čijem je omladinskom pogonu još od 2004. Međutim, eksplozija Kanea događa se tek nakon sezone 2014./2015. kada prvi put u Premiershipu probija granicu od 20 pogodaka u jednoj sezoni. Otad mu ocjene strmoglavo rastu sve do Team of the Year kartice u FIFA-i 18 gdje je ocijenjen s nevjerojatnih 96.
 

Kane i Tottenham su u srijedu slavili protiv Manchester Uniteda, a sljedeće na rasporedu im je još jedno teško gostovanje, ono kod Liverpoola. Peta momčad lige zaostaje ogromnih 20 bodova za Cityjem, koji je pobjegao s prvenstvom.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz FIFA-u 18, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: FIFA18
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više