Odlazak Zlatana Ibrahimovića u LA Galaxy napravio pomutnju u FIFA-i 18

Screenshot: FIFA 18

ZLATAN Ibrahimović je nakon raskida ugovora s Manchester Unitedom na sebi svojstven način potvrdio da je novi igrač LA Galaxyja zakupivši čitavu stranicu u LA Timesu na kojoj je pisalo: "Los Angeles, nema na čemu." Nedugo nakon potvrde transfera, njegova je kartica u FIFA 18 Ultimate Team prebačena iz Premiershipa u MLS čime je Ibra postao najbolji ocijenjeni igrač tog natjecanja u povijesti igre.

>>TRANSFER NA ZLATANOV NAČIN Platio reklamu preko cijele stranice i poručio: "Dragi L.A., nema na čemu"
 
Ukupna ocjena Ibrahimovića u FIFA-i 18 je čak 88 što ga čini najbolje ocijenjenim igračem u MLS-u. Dosad su taj rekord držali Steven Gerrard i Andrea Pirlo iz FIFA-e 16 s ocjenom 84. Naravno, ne brojeći posebne i inform kartice. Iako je izgledno da će Ibrahimoviću ocjena u narednim izdanjima igre padati, MLS je barem na kratko vrijeme dobio još jednog sjajnog igrača. Naime, prema pravilima eMLS-a, službene lige u FIFA-i 18 koju organiziraju EA Sports i MLS, svaki igrač mora imati određeni broj igrača iz američkog prvenstva, a samim time Ibra će biti neophodan u svakoj od tih momčadi. 
 
 
Na eMLS-u će se natjecati 19 najboljih igrača u FIFA-i 18 iz SAD-a i Kanade, a samo natjecanje održat će se na u sklopu gaming festivala PAX East u Bostonu od 5. do 8. travnja. Igrači će biti podijeljeni na deset klubova Istočne i devet Zapadne konferencije. Svaka momčad mora sadržavati barem tri igrača iz MLS-a uključujući dva iz kluba koji predstavljaju. Sudeći prema posljednjem transferu, ovaj treći igrač bi trebao biti Zlatan Ibrahimović, najbolje ocijenjeni igrač lige.

Pročitajte više